Classic 205 Duo Highlighter Neon Yellow Πένα - Υπογραμμιστής

Η αγαπημένη πένα της Pelikan που λειτουργεί και ως υπογραμμιστής επιστρέφει μετά από χρόνια στη σειρά!

Η Classic 205 Duo Highlighter είναι ένα πραγματικά έξυπνο εργαλείο που εκμεταλλευόμενο της καθορισμένη γραφή μιας BB μύτης μας επιτρέπει να γράφουμε αλλά και να υπογραμμίζουμε, ώστε όλες οι σημαντικές σκέψεις ή ιδέες να ξεχωρίζουν χάρη στο φωσφορούχο μελάνι της.

Είτε είναι επισημασμένο μέρος σε ένα απόσπασμα κειμένου, είτε γραπτές ιδέες με δικά σας λόγια, σίγουρα θα ξεπετάγονται από το χαρτί με τη βοήθεια της Classic 205 Highlighter. Η πένα αυτή γράφει και επισημαίνει, ακριβώς όπως σας αρέσει να κάνετε.

Η μοναδική μελάνη υπογραμμιστή και το νέο διάφανο NEON κίτρινο χρώμα της ρητίνης του ανταγωνίζονται για να κερδίσουν την προσοχή σας και δημιουργούν ένα αξιοσημείωτο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αυτή η σειρά διατίθεται μόνο ως στυλογράφος με διαφορικό μηχανισμό εμβόλου. Όλα τα διακοσμητικά στοιχεία όπως το κλιπ και οι δακτύλιοι είνια εξαιρετικά γυαλισμένα και η ασημί τους όψη λάμπει.

Η μύτη είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι χαραγμένη με το λογότυπο της Pelikan και διατίθεται μόνο σε μέγεθος BB. Ως σετ, ο στυλογράφος μαζί με το αντίστοιχο μελάνι, το M205 Duo Highlighter Κίτρινο, φωτίζει κάθε κείμενο, καθώς και τα μάτια του ατόμου που το χρησιμοποιεί.

Βρείτε την Classic 205 Duo Highlighter NEON Yellow στο eshop μας